Mikrocop – InDoc EDGE: Dinamična rešitev za digitalne izzive malih in srednje velikih podjetij

Na zasičenem trgu je ključna prednost podjetja sposobnost učinkovitega in transparentnega digitalnega poslovanja. Predvsem manjša in srednje velika podjetja iščejo načine, kako se digitalno transformirati brez pretirane finančne obremenitve in dodatnih kadrovskih potreb. Zato smo v Mikrocopu oblikovali rešitev z mislijo prav na ta segment podjetij, ki si želijo enostavne implementacije rešitve, ki je preverjena […]

Na zasičenem trgu je ključna prednost podjetja sposobnost učinkovitega in transparentnega digitalnega poslovanja. Predvsem manjša in srednje velika podjetja iščejo načine, kako se digitalno transformirati brez pretirane finančne obremenitve in dodatnih kadrovskih potreb. Zato smo v Mikrocopu oblikovali rešitev z mislijo prav na ta segment podjetij, ki si želijo enostavne implementacije rešitve, ki je preverjena in takoj pripravljena za uporabo.


Povezani v izzivih, a edinstveni v prilagodljivosti

Čeprav se zdi, da se manjša podjetja srečujejo z unikatnimi izzivi v procesu digitalizacije, dejansko pogosto delijo podobne potrebe z večjimi korporacijami. Številni procesi, zahteve in dokumenti so namreč skupni skoraj vsem podjetjem, neodvisno od njihove velikosti ali panoge. Imajo pa ta podjetja praviloma večjo sposobnost prilagajanja, zato so pri vpeljavi sprememb lahko hitrejša in agilnejša.

Običajno ne potrebujejo posebej njim prilagojenih rešitev, ki so dražje in zahtevajo daljši čas implementacije, ampak predvsem dobro prakso – potrebujejo robustne, preizkušene in optimizirane digitalne rešitve, ki so se že izkazale za učinkovite v večjih korporacijah. In InDoc EDGE, digitalna rešitev za uspešno sodelovanje in učinkovito delo z dokumenti in procesi, zdaj odgovarja na te izzive.

InDoc EDGE je sicer na trgu prepoznan predvsem kot celovita platforma, namenjena velikim podjetjem s kompleksnimi izzivi na področju upravljanja dokumentov, e-hrambe in avtomatizacije procesov. Zato so v Mikrocopu svoje znanje, izkušnje sodelovanja z velikimi podjetji in njihovimi izzivi ter najboljše prakse uporabili tako, da so pripravili rešitev, ki je skladna z dinamičnim okoljem malih in srednje velikih podjetij.

Ta rešitev prinaša številne prednosti, kot so vnaprej definirana konfiguracija sistema ter prednastavljene vrste dokumentov in strukture map. Hkrati pa že vsebuje tudi preizkušene poslovne rešitve za uspešno sodelovanje, ki izničijo potrebo po dragih prilagoditvah in dolgotrajnem uvajanju. Podjetja tako lahko namenijo več časa svojim ključnim dejavnostim, medtem ko digitalna preobrazba teče vzporedno skoraj neopazno.

Brez kompromisov pri digitalni varnosti in skladnosti

Za mala in srednje velika podjetja je ključno, da jim digitalna rešitev ne le olajša vsakodnevne operacije, ampak tudi krepi zaupanje strank s strogimi varnostnimi standardi. InDoc EDGE zagotavlja nadzor nad dostopom do dokumentov s sistemom uporabniških pravic in vlog, nastaviti pa je možno tudi stopnjo zaupnosti glede na vsebnost osebnih podatkov. InDoc EDGE je zato že vgrajeno in privzeto skladen s Splošno uredbo EU o varstvu podatkov (GDPR), vsak dostop do dokumentov pa je  nadzorovan in zabeležen v revizijski sledi.

V sodelovanju z različnimi ponudniki storitev zaupanja omogoča tudi navadno, napredno in kvalificirano e-podpisovanje skladno z uredbo eIDAS, kar zagotavlja pravno veljavnost digitalnih podpisov znotraj EU, in s tem povečuje varnost digitalnih transakcij. Prav tako pa so vsi podatki shranjeni na območju EU, kar zagotavlja skladnost z najstrožjimi evropskimi standardi za varstvo podatkov.

Prvi koraki k digitalni preobrazbi: Brezplačni preizkus InDoc EDGE

Mikrocop sedaj zainteresiranim podjetjem ponuja možnost 30-dnevnega brezplačnega preizkusa rešitve InDoc EDGE. Tako lahko uporabniki iz prve roke izkusijo funkcionalnosti in prednosti, ki jih prinaša InDoc EDGE, ter bolje razumejo, kako lahko to orodje služi njihovim poslovnim ambicijam in pomaga pri reševanju obstoječih izzivov.

Verjamemo, da je InDoc EDGE rešitev, ki odgovarja realnim potrebam podjetij, ne glede na njihovo velikost, in jim lahko omogoči preoblikovanje poslovanja, brez obremenjujočih naložb.

Avtor: Mikrocop

________________________________________________________